herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

Wedstrijddetailsverkoeling_2e_helft.jpg
Datum:    21-04-2018
Tegenstander:    ASWH 9
Uitslag:     Uit Gelijkspel 1 - 1

Geplaatst door rene Nederlof op 22-04-2018

Wedstrijdverslag

Wereldgoal Jeroen bezorgt Drechtstreek8 een punt

Op het kustgras hoofdveld van derde divisionist ASWH mocht Drechtstreek8 aantreden op een fel zonovergoten sportpark Schildman.
Gelukkig bezitten ze daar sproeiinstallaties zodat bal niet zou gaan “stropen” op een te droog veld.
Met het beproefde concept van de laatste weken 1-4-5-1 konden we misschien weer punten afsnoepen bij een hoger geplaatste tegenstander.

Met veel geblesseerde , afhakers of inmiddels gestopte spelers kon Martin de volgende 11 het veld in sturen . Verdediging Winash , Jeroen , Marcel , Daan en John . Middenveld met Buks , Duco , Chemal , René en Timo. Eenzame spits Ricardo die weer voor de doelpunten moest zorgen.
Rob , L1 , Martin en Adriaan die iets later was stonden reserve. Gert-Jan met familie , Dirk en Martin , de vader van Rico waren weer getuige van een puike wedstrijd.

Het was ASWH dat het initiatief nam , maar al snel bleek dat dit ook geen wonder ploeg was en dat we de kansen vanzelf wel zouden krijgen. Met een paar goede reddingen van Winash bleven we in de wedstrijd en konden wij er de gehele eerste helft nagenoeg tegenoverstellen op een paar speldenprikjes na die al voor de 16 onschadelijk werden gemaakt.
Bij rust stond het nog 0-0.
Hoewel het goed stond kwamen toch de wissels . ASWH besloot ook voor de 2e helft het gras te sproeien zodat het niet veel te warm en droog werd op het veld.
Het 8e altijd sterk in de 2e helft begon nu wel wat meer aan te dringen en er kwamen ook kansen . Nadat Chemal goed was doorgelopen op rechts was Timo net iets te ver doorgelopen en kreeg de afgemeten voorzet net achter zich waardoor de eerste scoringskans voorbij ging.
ASWH probeerde nu wat terug te doen maar de verdediging olv Marcel hield goed stand. Het spel golfde op en neer en nu was er weer een hoekschop voor het 8e . Nadat Rico scherp indraaide kon Martin zijn hoofd ertegen drukken maar de tegenstander kon net de bal wegwerken . De afvallende bal kwam voor de voeten van Jeroen , die de mooiste goal van het seizoen scoorde , door de bal met veel gevoel in de rechter kruising plaatste . 0-1 voor Drechtstreek 8.
Ook nu weer hadden we eigenlijk de 0-1 moeten verdedigen maar dat spel ligt ons niet en dus blijven we op de aanval spelen waardoor ASWH met toch ook wel goede middenvelders er ook uitkwamen. Uit een van deze uitbraken was het geheel onterecht dat er zomaar een penalty aan ASWH werd gegeven nadat Adriaan zijn tegenstander naar de grond keek. Winash had hier geen antwoord op en de stand werd weer gelijk getrokken.1-1 .
Toch had Drechtstreek 8 weer kansen op de voorsprong maar helaas deze dag ontbrak de scherpte bij Rico die er misschien wel 1 minimaal had in moeten schieten. Verder was Winash nog hilarisch toen hij er met zijn pet en de bal in cinflict kwam en er voor koos om eerst de pet te grijpen , gelukkig was een oplettende Daan sneller bij de baal dan de spits .
Voor een zelfde overtreding op Rico waar de scheids een penalty voor gaf wees hij nu voor een hoekschop waardoor de wedstrijd uiteindelijk eindigde in een ,wederom , gelijkspel .
Duco en Chemal weer bedankt voor de inzet en het meespelen .

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!