herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

Wedstrijddetailsgips_voor_Chris.jpg
Datum:    14-04-2018
Tegenstander:    zwerver
Uitslag:     Uit Verloren 4 - 3

Geplaatst door rene Nederlof op 15-04-2018

Wedstrijdverslag

Met opgeheven voet van de schans

In het lentezonnetje op de Schans bij de Zwerver waren we niet van plan ons zomaar weer over te geven aan de tegenstander. Met hetzelfde plan als vorige week met versterkt middenveld en een enkele diepe spits moest er wat mogelijk zijn voor het 8e.
Winash, John, Adriaan , Daniël , Jeroen achterhoede . L1 Chris , Martin , René , denes middenveld en Timo weer spits.

De toss , gewonnen door Martin die hierdoor tactisch van helft wisselde was koren op de molen voor de Kinderdijkers. De Zwerver begon furieus na het eerste fluitsignaal alsof ze wat goed te maken hadden. Met hangen en wurgen bleven we overeind in de eerste 10 minuten maar helaas moesten we toch binnen het kwartier al uit het net halen .
In deze eerste fase was het weer vooral doorkomen en tegenhouden . Met een kleine kans voor Timo vanaf rechts was er een eerste speldenprik terug maar dat verontrustte de Zwerver in het geheel niet.
De Zwerver gaf geen gas terug en bleef met veel wisselende posities het middenveld te veroveren waardoor onze verdediging zwaar onder druk stond , en met een lucky vanaf de zijkant de 2-0 scoorde.
Met Timo die wisselde van positie met Martin konden we iets eerder de lange bal hanteren wat zorgde voor meer stabiliteit op het middenveld . De eerste echte aanval leverde nog niets op maar het 8e liet wel al even zien dat ze zich niet zomaar laten aftroeven. Toch was het weer de Zwerver die het net wist te vinden bij Winash , die weer een puike wedstrijd keepte.
Maar we wisten er steeds vaker uit te komen en kregen zelfs hoekschoppen die gevaarlijk voor de goal gedraaid werden door chris , helaas was de verdediging steeds alert om de bal net te raken voor wij het konden doen.
Met nog een paar minuten op de klok voor het rustsignaal zette DS8 nog een keer aan via links , waar Martin de bal diep op onze Hongaarse publiekslieveling , Denes , gaf en deze prachtig zijn tegenstander door de benen speelde en de bal perfect voor Chris neerlag die de 3-1 binnen knalde.
Dit moet pijn hebben gedaan bij de Zwerver want ze waande zich heer en meester deze helft.
In de rust Marcel voor John en Buks voor Jeroen kwam er weer wat vers bloed in het team . De aftrap was doorbesproken en meteen was het gevaarlijk door Martin die net de bal niet kon raken , had ook te mooi geweest . Maar het liet wel zien dat we ons nog steeds niet gewonnen gaven en iedereen bleef zijn taken ondanks de hitte goed uitvoeren. We zette de Zwerver onder druk en ze hielden meer mensen achterin maar toch bezweken ze onder de druk van het 8e . Na weer een lange bal vanuit achteruit wist Martin zijn sfeermaatje L1 te vinden en deze scoorde op de afgemeten voorzet. Na de flikflak van L1 geloofden we weer in een heus resultaat .
Het 8e ging op zoek naar de gelijkmaker en drukte de Zwerver ver terug . Marcel schoot maar net over en Chris voorlangs . Uit een counter hield Winash zijn ploeg op de been met een katachtige redding laag bij de grond .
Het 8e had recht op een penalty na vermeend hands maar de scheids wilde hem niet geven en ja dan sta je helemaal open en even gefrustreerd en krijg je de 4-2 om je oren. Schouder eronder en weer er vol voor gaan en met nog 8 minuten op de klok omspeelde Chris de keeper en tikte net voor de inglijdende L1 de bal en zijn 2e van die middag binnen. 4-3
Chris raakte hier onbedoeld van geblesseerd en moet de rest van het seizoen toekijken met een gipsbeen.
Na een publiekswissel voor Chris hadden we nog te weinig tijd om een vuist te maken en floot de scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd.
Maar wat een veerkracht en vechtlust toont het 8e de laatste wedstrijden om nog zo in de wedstrijd terug te komen , complimenten aan heel het team en Jake en Elwood voor de support.
Dinsdag VVGZ uit .

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!