herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsIMG_20171118_WA0015.jpg
Datum:    18-11-2017
Tegenstander:    ASWH
Uitslag:     Thuis Verloren 2 - 3

Geplaatst door rene Nederlof op 19-11-2017

Wedstrijdverslag

Drechtstreek 8 verliest aansluiting

Het was mogelijk om de aansluiting naar de middenmoot te maken , maar helaas , door een onnodige overtreding van Adriaan waardoor hij 10 minuten het veld moest verlaten kantelde de wedstrijd de andere kant op.

Drechtstreek 8 begon een beetje lauw aan de wedstrijd waardoor ASWH het initiatief had. Het was aftasten wat de mogelijkheden zouden zijn voor beide partijen die gelijkwaardig waren aan elkaar.
Toch was het ASWH dat na een kwartier wist te scoren ia snelle omschakeling na balverlies van ons. De spits wist zich behendig door de defensie te spelen maar vond de uitstekende Sven op zijn weg maar helaas stond er nog een speler van ASWH in de buurt die het gekeerde schot alsnog wist te benutten. 0-1
Weer keken we tegen een achterstand aan .
Maar dat we vechtlust hebben en altijd van ons eigen uitgaan is ook de kracht van ons team . Niet achteruit maar naar voren voetballen.
Vanuit deze gedachte werd de aanval opgezocht en het was Martin die net voor hij kon afronden werd neergehaald. Scheidsrechter L.Sas twijfelde geen moment en lag de bal op de stip.
Dit buitenkansje was voor René die de keeper de rechter hoek in keek en de bal de links feilloos inschoot. 1-1
Nu het weer gelijk was durfde ASWH steeds minder en nam Drechtstreek de regie over.
René had nog de 2-1 op zijn schoen na goed doorgaan van Daniël maar trapte de bal verkeerd en schoot naast
Nog net voor het einde van de 1e helft was er nog een kans voor René maar ook die werd niet goed ingeschoten en was een makkelijke prooi voor de keeper.
We vergaten weer de tweede treffer te maken, waardoor de wedstrijd gespeeld zou zijn. Hoe groot de kansen ook waren, we kregen de bal er maar niet in .We hebben nog niet het vermogen de kansen te benutten en daarmee wedstrijden te winnen.

In de rust de gebruikelijke wissels van 5 eruit 5 erin waardoor er altijd weer een ander teamspel ontstaat. We speelden voor de winst want dat moest mogelijk zijn . Zeker 20 minuten lang speelde we op de helft van ASWH dat er tot dan toe niet meer aan te pas kwam. De hard werkende Timo kon net niet zijn actie afmaken omdat er goed werd ingegrepen .Patrick V sleepte over het veld en pakte veel ballen af . Rob moegestreden en met hamstring klachten werd gewisseld voor Martin. Als wij niet konden scoren zou het op gelijkspel uitdraaien.
Tot het ene moment dat de bal naar de snelle linksbuiten ging , Peer op snelheid werd geklopt en Adriaan geel pakte op de doorgebroken speler en moest 10 minuten tijdstraf uitzitten.
Powerplay voor ASWH die nu wel vooruit durfde te spelen en druk op ons begon te zetten. De krachten die we nog over hadden vloeide langzaam weg en er ontstonden kleine irritaties op het veld.
Na weer een afgeslagen aanval van ASWH liet de spits zich zomaar vallen en gaf de scheidsrechter een vrije trap net voor de 16 voor dit theater.
Het moet gezegd de vrije trap paste precies in de winkelhaak en zo stonden we 1-2 achter.
Het werd nog erger , in onze haast om snel de gelijkmaker te maken , werd er knullig bal verlies geleden en kon ASWH de 1-3 intikken.
Met Adriaan er weer in werd alles naar voren gedirigeerd . It resulteerde nog in een paar afstand schoten en een penalty voor ons . Man of the match aan onze zijde Patrick V schoot de bal hoog onhoudbaar binnen.
Zou er nog tijd zijn voor de gelijkmaker? Nee na de aftrap werd er gelijk afgefloten.

Na de wedstrijd sprak de niet geheel fitte aanvoerder Martin harde woorden. "Schandalig dat we het zo weggeven. Als je 1-1 staat, moet je zo'n wedstrijd naar je toe trekken. Dit mag nooit gebeuren. We blijven maar punten laten liggen . Als ploeg hebben we het goed gedaan. We bleven in de tweede helft druk zetten, dat hadden we ook afgesproken..maar ja volgende week tegen de Alblas , met deze instelling van de tweede helft moeten we thuis toch echt de punten gaan pakken.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!